lauantai 22. lokakuuta 2011

61 - laiva

Elikkäs lähettiin siis torstaina helsinginstä laivalla tukholmaan päin. Meillä oli sellane commondore hytti. Se oli aika iso - verrattuna ainakin niihin normaali kokosiin hytteihin. Siihen hytin hintaan kuulus oma sauna jossain siel alakerras, aamupalat molempina aamuina, ja sit semmonen ns kahvila, mikä oli ainoastaan commondorehyttiläisten käytössä ja sielt sai sit ilmaseks hakee aina ku huvitti. 


Ku oltiin hetki tutustuttu siihen hyttiin, ni lähettiin vähän kierteleen sitä laivaa. Vaik kui moni meni syyslomal laivalle, mut kukaan tuttu ei sattunu meiän kans samal laival. Tai en mä ainakaan ketään tuttua nähny siellä. No kuitenki, laiva oli ihan kiva. Siel oli kaikki noi perusjutut, kuten se peruskauppa mist ostetaa viinaa ja karkkii, sit oli ravintoloita, joku vaatekauppa, pelihuone ja kaiken näköstä muuta. Mul ei oo nyt paljon kuvia siit laivasta, koska mulla oli kamera hytissä kokoajan ..


Oltiin perjantaipäivä sitten tukholmassa. Kierreltiin sitä kaupunkia, käytiin kahvilassa ja muutamassa kaupassa. Mul ei sieltä paljon mitään jäänyt mieleen, paitsi se, et siel oli keskel kaupunkii (okei no ehkä vähän kauempana) joku sotilaskoulutus juttu o; Emmä ainakaa haluis treenata siel pyssyt kädes ku ohi kävelee ihmisii :D


Me tehtiin suurimmaks osaks ikkunaostoksia, mut kyl sieltä jotain kuitenki löytys :)

Noi laukut ja kengät mä sain mun tädiltä tänää, mut aattelin kuitenki esitellä ne nyt täs samalla kertaa.

Kaikin puolin reissu oli tosi kiva, ja voisin ottaa ton koska tahansa uudelleen ;)

LÖYSIN MUN UNELMA MOPOAUTON !! Ps. Täst tuli nyt aika pitkä, mut toivottavasti joku jakso lukea/kattoo loppuun saakka :)
KUVAT VOI SITTEN KLIKATA ISOMMIKS JOS HALUAA

2 kommenttia:

lottaki kirjoitti...

Voi että, ihana paikka ! Oli varmaa kivaa (: Muute tosi ihania noi laukut, kengät, svea jnejne kaikki mitä ostit ! (:

Jenni kirjoitti...

Lotta: Kiitoksia :)