maanantai 3. lokakuuta 2011

47 - you don't deserve my tears

Mulla on ollu tosi kiva viikonloppu. Harmitti vaan perjantaina ku oli niin ihana sää, ni mä joutusin matkustamaan koko päivän.

Mun puoläiti .. tai no siis ei se enää oo mun puoläiti, se on tästä lähin mulle vaan Pia. Nii ni se on seonnu nyt ihan täysin.. Me oltiin lauantaina sen uudessa kämpässä syömässä ku Hillalla oli synttärit, ni se kysy multa ehkä ensimmäistä kertaa mun elämässä et mitä mulle kuuluu o; Ihan outoo. Sit se kyseli kaiken näköstä muutakin, kuten esim että miten mulla menee koulussa. 

Mut siis joo, Hilla täytti jo 5 ! Kauheen nopeesti on tää 5 vuotta menny. Mä muistan sen ku se oli ihan tosi pieni ja sen ku sain ottaa sen ensimmäistä kertaa mun syliin ja halata sitä. 
   Meen yleensä junassa siihen lastenvaunuun. En tiiä miks, kai musta on vaan niin ihanaa katella niitä pikkusia ku ne kiipeilee siinä liukumäessä. Ni siellä oli sellanen ehkä joku just yks vuotta täyttäny tyttö. Se näytti ihan Hillalta. Hilla on niin pikkunen vielä. Oon miettiny, et sitten ku Hilla on 20, niin näyttääköhän se 15 vuotiaalta ? En mä usko. Kai se siitä pikkuhiljaa kasvaa ja kehittyy niinku muutkin. Ainakin mä toivon sitä kovasti.Kävin tänään pikasesti myllyssä äitin ja pepin kanssa. Löysin mä kengät, vanulappuja ja lankaa.


1 kommentti:

lottaki kirjoitti...

Voi että, hän on niin sulonen (: