perjantai 18. marraskuuta 2011

79 - love you guys

Mulla on ollu tosi kiva viikko. Se ei oo vielä ohi, mut tähän asti on ollu tosi kiva:)
Sori tää postailemine on vähäse jääny, ku on ollu kaiken näköstä muuta puuhaa.. Kuviakaan en oo ottanu tällä viikolla melkeen yhtään, joten niitäkään tänne ei nyt tule montaa.


Inka tuli meille eilen suoraa koulusta. En oo ollu inkan kans oikeesti tosi pitkään aikaan kahestaan ! Oli tosi kivaa :) Tehtiin ruokaa ja juteltiin. Illemmal mentiin hetkeks ulos ja heselle Nooran ja Ellan kans :) Sit lähin heseltä harkkoihi Pauskin kyydillä.


(c) INKA


Tänään koulussa oli normaali päivä, lukuunottamatta pientä unohtumatonta ihanaa retkeämme. Tehtiin siis reissu kaatopaikalle, jätteenpolttolaitokselle (?) ja raision ekotorille. Ku astuttiin ulos bussista sen jätteenpolttolaitoksen kohdalla, mä meinasin tukehtuu. Mä pidin koko ajan siellä nenästä kii. Siel hais ihan järkyttävälle :o Mä en ymmärrä niitä, jotka on siellä töissä .. Kai siihen hajuun sitte tottuu ? No ei siinä vielä kaikki, me mentiin käymään siellä, mistä ne roskat siirretään se kahmarin (?) avulla sinne poltettavaks. HAJU VAAN YLTY ! Siel hais ihan järkkyttävält, ja meinasin oksentaa. Sinänsä ihan jännittävä kokemus, mut se haju kyl oli jotai nii älytöntä. Se oli pelottavaa, ku se kahmari (joo en muista sen nimee mut se ihmeen kauha mil ne siirsi sitä jätettä :D) liikkus meitä kohti sen täyden roskalastinsa kans. Hui..


Menin koulun jälkee timon ja pepin kans myllyyn. 
Ostin, taino timo osti, mulle kaulahuivin ja hupparin.

Gina Tricot 9.95 , olisko ollu ?

Prisma / Ice Peak 29.95 14.95
XD
Sit menin illaks viel Lenille Sanin kans kattomaa leffaa :) En muista sen nimee, mut se oli iha semi hyvä.

Nyt meen nukkumaa, et saan nukuttuu vähä univelkoi pois :d Moikka,

Ei kommentteja: