sunnuntai 13. marraskuuta 2011

75

Olin viikonlopun iskällä. Tulin tänää sit junal kotii. Konduktööri tuli tarkistaa lippui, ni se sano mul "hyvää isänpäivää". Oikeest wtf emmä oo isä ?? Mua ärsyttää suunnattomasti sellaset ihmiset, jotka sanoo kaikil jonaki just esimerkiks isänpäivänä hyvää isänpäivää. Mutta miks ?

Mulla oli tosi kiva viikonloppu. Perjantain vaa chillattii ja katottii illal leffaa (en muista sen nimee).
   Lauantain heräiltii siin 9 aikaa ja mentiin pistää meiän pihaa 'syyskuntoo'. Eli siis ajeltii nurmikko, kasattii trampoliini poies ja sen sellasta. Sit mentiin iltapäiväl pelaa sulkapalloo. MÄ VOITIN ENSIMMÄISEN KERRAN JANNEN ! ihme on tapahtunu :D Ehkä se esitti huonoo, koska mähän oon sulkapallossa tosi surkee. Sitte ne heitti mut kotiin ja mä jäin kattoo telkkarii, ku janne ja iskä heitti pian jotai tavaroi pialle. Sit ne tuli kotiin pizzojen kanssa, ja me ruvettiin kattomaan sitä american pie leffaa .. Emmä muista sen nimee, mut se oli kai toi :D ?
  Sunnuntain herättii jannen kans seittemält laittamaa aamupalaa, ja tekemään kakku valmiiks. Henna ja Hilla tuli Pialta yheksältä. Sit syötiin ja mentiin ulos. Pestiin autot ja janne ja iskä siivos vähä meiä varastoo.


2 kommenttia:

Dark Pearl kirjoitti...

Ihana kakku! Kunpa määki saisin tollasen, tosin mielummin siin lukis mun nimi... Ja sit napsisin siit kaikki noi suklaarakeet :DD

Jenni kirjoitti...

kiitos ! hahah :>