keskiviikko 4. tammikuuta 2012

thaimaa 1♥

Nyt tää kauan odotettu loma on jo ohi. Olisin hyvin voinu jäädä sinne pidemmäks aikaa.
Me oltiin siis Khao lakissa, noin tunnin ajomatkan päässä Phuketista. Me ollaan ennen oltu katalla ja tri trang beachilla, mut kyllä tää khao lak on ehdottomasti mun suosikki näistä !
Me oltiin Merlin Resort -hotellissa. Se oli tosi hieno !! Altaita tais olla neljä yhteeensä, mutta me oltiin pää osassa siinä yhellä altaalla joka päivä. Huoneet oli siistit. Hotellissa oli tosi ystävällistä henkilökuntaa, jotkut ehkä hieman liiankin ystävällisiä:)















tuossa video hotellista

Mä olin koko loman ajan ihan sekasin päivistä, eli en voi nyt tänne kirjottaa mitä tehtiin minäkin päivinä.
Loman alkupuolella me mentiin Tainan, Karin, Timon, äitin, Jannen ja Pepin kanssa semmoselle venereissulle, mikä vei meiät Similan saarille. Reissu oli muuten tosi kiva, mutta kun mentiin sinne ja tultiin sieltä, oli niin kovat aallot, et se vene pomppi ihan koko ajan. Me oltiin todennäkösesti puolet matkasta ilmassa. Veneessä oli mukava henkilökunta. Lady boy + kaks homoa :) Ne oli oikeesti tosi kivoja. Mä muistan vaan sen yhen nimen, Alex maissa. Mutta vesillä sen etunimi oli Nancy, toinen nimi very, ja sukunimi beautiful.


kilppari♥














sinne ylös piti kiivetä tollasii koloi pitki !


ilmeisesti tuottaa hyvää onnea, kun laittaa noita tikkuja ?



jalat vähän palo.....
Me mentiin myös tässä loppulomasta toiselle venereissulle. Oli tarkotus mennä kalastamaan, mutta ku oltiin menty vähän matkaa jo veneellä, huomattiin että ne oli sählänny jotain, eikä niillä edes ollut mitään kalastusvälineitä mukana. Me jatkettiin matkaa. Sit se ajo johonkin rantaan, ja sieltä oli tulossa kyytiin seitsemän henkinen perhe. Se vene oli ahdas, se oli soutuveneen levynen, ja siellä oli vaan muutama penkki. No, me lähettiin siinä vaiheessa sitten pois sieltä veneestä. Käveltiin hetki sitä rantaa pitkin ja yritettiin ettiä taksia, koska ei tiedetty missä oltiin. Vähän ajan päästä tajuttiin, että me oltiin meiän hotellin omassa rannassa :D














1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

AIVA MAHTAVAAAA!!! IHANAA KANS :):):)