lauantai 27. elokuuta 2011

25 - moikkamoi

Kävin eilen vuokraamassa muutaman leffan. En varsinaisesti tykänny mistään noista, mut jokaisel on oma mielipide :) Toi I SEE YOU oli vähä semmone et meni pikkase yli mut joooo. Saved leffan juonta en tajunnu ollenkaa ja easy A oli kai iha hyvä.  ALVIN JA PIKKUORAVAT 2:sta en oikeen ees seurannu mut Peppi tykkäs siitä.



Timo kutsu eilen sen joitai työntekijöitä tänne meille viettämään iltaa. Timon käsitys illasta on vissiin pikkasen huono, ja ilta venyikin sinne puolenyön kieppeille. Ei siinä mitään, naapurit ainakin tykkäs :):) Ne rupes laulamaan karaokea yhentoista aikoihin. Kuulosti siltä ku sikaa ois kidutettu. Mut joo ei siitä sitten sen enempää.
       Käytiin tänään Lotan kanssa tossa Raision torilla ku siellä oli ne Killin markkinat (en tiiä kirjotetaanko yhteen?). Mä osallistuin semmoseen arvontaan ja voitin sieltä pari korua, aurinkolasit ja sellasen ihme vekottimen. En muista sen nimee mut kai se oli joku unenkarkotin ?.. Ainii sain äitiltä päivällä vielä PUMAn hupparin. Semmonen perus harmaa missä on vaaleenpunanen se teksti.





1 kommentti:

Elsary kirjoitti...

Taitaa olla unisieppari, joku kaveri o selittäny...